De Abeltasman is een officiële trouwlocatie in gemeente Amsterdam en Lelystad

TROUWEN OP EEN ZEILSCHIP

Een unieke trouwlocatie: trouwen op een zeilschip. Stap letterlijk in het huwelijksbootje met uw partner en geef elkaar het jawoord op het IJsselmeer of een van de andere wateren die we bevaren. Maak prachtige trouwfoto’s op het water en dineer met vrienden en familie in de luxe lounge. Onder de zeilen van ons partyschip wordt het huwelijk voltrokken, waarna het feest aan boord kan losbarsten.

  • Officiële trouwlocatie in gemeente Amsterdam en Lelystad
  • Zorgeloos genieten: volledig verzorgde catering voor receptie, diner en feest
  • Originele huwelijksfoto’s op het water
  • Veilig en begaanbaar schip, ook voor kinderen en ouderen

Wilt u trouwen op het water met Partyschip Abel Tasman? Neem dan contact met ons op en wij helpen u een fantastische trouwdag te organiseren.

Vraag informatie aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voorbeeld: 10 oktober 2024 van 12.00 tot 18.00 uur
Geselecteerde waarde: 50
Catering opties (meerdere opties mogelijk)
De catering aan boord van het schip wordt verzorgt via onze eigen cateraar.

TROUWEN OP HET WATER

Trouwen op een boot staat niet alleen garant voor een onvergetelijke bruiloft, maar ook voor prachtige trouwfoto’s. Op ons luxe partyschip maakt u de mooiste foto’s met het water op de achtergrond of in onze luxe lounge. Maak foto’s in de romantische hoekjes, met scheepstaferelen en weidse uitzichten en u heeft een blijvend aandenken aan de mooiste dag van uw leven.

ZORGELOZE TROUWDAG OP ONS LUXE PARTYSCHIP

Op uw trouwdag wilt u alleen maar genieten en wilt u zich geen zorgen maken over of alles goed geregeld is. Daarom verzorgen wij graag de catering voor uw gasten en denken we met u mee over het trouwen op het schip. Zo heeft u een zorgeloze huwelijksdag. Het partyschip is bovendien veilig voor al uw gasten: dankzij de hoge, gesloten reling kunnen kinderen veilig spelen op het schip. Ook voor oudere gasten en mensen die slecht ter been zijn, is het schip goed toegankelijk. De brede gangboorden geven veel bewegingsvrijheid.

FEEST OP HET HUWELIJKSBOOTJE

Maak een spetterend feest van het huwelijk aan boord van partyschip Abel Tasman. Met champagne en een heerlijke bruidstaart viert u uw huwelijk en de jaren die nog komen. Wij verzorgen hapjes en drankjes tijdens het feest, zodat u onbezorgd van uw trouwdag kunt genieten. De muziek kunnen we ook voor u regelen, maar u mag ook zelf een dj of band meenemen. Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee om uw trouwdag op het water tot in de puntjes voor te bereiden.

OFFICIELE TROUWLOCATIE IN GEMEENTE LELYSTAD EN AMSTERDAM

In de gemeentes Amsterdam en Lelystad is ons partyschip een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat we het huwelijk kunnen voltrekken aan boord en u dus echt kunt trouwen op het water. Wilt u elkaar midden op het IJsselmeer het jawoord geven?

Bekijk ons vaargebied op de kaart.

KOSTEN VAN TROUWEN OP EEN ZEILSCHIP

Huur partyschip Abel Tasman af om te trouwen op het water. U kunt de hele dag uitvaren om zowel de huwelijksvoltrekking als het feest op het schip te laten plaatsvinden. Het is ook mogelijk het schip af te huren voor alleen het huwelijksfeest. Hieronder bekijkt u de prijzen. U kunt maximaal 120 gasten uitnodigen voor de receptie. Wanneer u het huwelijk wilt voltrekken terwijl het schip aan de kade ligt is de capaciteit zelfs 160 personen.

Maximaal aantal personen Halve dag Hele dag  

45

Vanaf € 1.425,-

Vanaf € 2.480,-

65

Vanaf € 1.425,-

Vanaf € 2.710,-

100

Vanaf € 1.650,-

Vanaf € 2.940,-

120

Vanaf € 1.880,-

Vanaf € 3.165,-

Wat onze klanten vinden

Op 9 juli 2011 hebben wij ons huwelijk (diner en feest) gevierd op de varende Abel Tasman. De catering was erg goed verzorgd. De schipper, bediening en crew waren erg vriendelijk, goede service. Wij hebben een geweldige middag/avond gehad, bovendien hebben wij ontzettend veel positieve reacties van vrienden en familie ontvangen. Een echte aanrader!

Maarten Klingenberg & Desiree Dijkstra-Klingenberg

“We hebben een fantastische dag gehad op onze bruiloft aan boord van de Abel Tasman met alles erop en eraan. Heel vriendelijke personeel aan boord.
En voor ons een dag om nog heel lang van na te genieten. Alles wat we hadden bedacht, en nog veel meer!”

Margot
Bruid

MEER INFORMATIE OVER TROUWEN OP DE ABELTASMAN

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Abeltasman als uw toekomstige trouwlocatie of wilt u uw wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op via 06-41959391 of stuur ons een bericht:

    Afvaarhaven (bekijk de opties en tarieven)

    Catering opties (Bekijk het Foodbook):