Vaar langs de pittoreske dorpjes rondom het IJsselmeer

DAGJE ZEILEN VOLENDAM

Een dagtocht zeilen is een onvergetelijke ervaring: kom aan boord van Partyschip Abel Tasman in Volendam en geniet van een dagje zeilen op het IJsselmeer. We varen langs de pittoreske dorpjes rondom het IJsselmeer en kunnen een tussenstop maken op forteiland Pampus. Tijdens de dagtocht verzorgen wij de catering, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

  • Luxe partyschip met gezellige loungebar
  • Vaar langs authentieke dorpjes rondom het IJsselmeer
  • Veilig voor kinderen dankzij hoge, gesloten reling
  • Maximaal 120 gasten: veilig en begaanbaar voor jong en oud

Voor meer informatie over een dagtocht zeilen belt u Partyschip Abel Tasman. Bespreek uw wensen met ons en wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u.

Vraag offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voorbeeld: 10 oktober 2024 van 12.00 tot 18.00 uur
Geselecteerde waarde: 50
Catering opties (meerdere opties mogelijk)
De catering aan boord van het schip wordt verzorgt via onze eigen cateraar.

DAGTOCHT ZEILEN OP HET IJSSELMEER

Vaar mee met Partyschip Abel Tasman op het IJsselmeer. Aan boord van het zeilschip hoeft u zich geen moment te vervelen. U kunt tijdens de dagtocht zeilen: help onze bemanning de zeilen te hijsen en het schip te besturen. Heeft u nog nooit gezeild of heeft u al jaren ervaring? Wij vinden altijd een leuke en uitdagende taak voor iedereen. Ook kinderen mogen helpen.

ROUTE VAN DE ZEILTOCHT

U stapt op in onze thuishaven Lelystad of in Hoorn voor een zeiltocht over het IJsselmeer. We varen langs de kust om de prachtige vissersdorpjes te ontdekken vanaf het water. Plaatsen als Hoorn, Volendam en Monnickendam bieden u een bijzondere aanblik. Het is mogelijk om tijdens de dagtocht een tussenstop te maken in bijvoorbeeld Volendam of op Pampus voor een rondleiding of activiteit.

LUXE PARTYSCHIP

Partyschip Abel Tasman is voorzien van luxe faciliteiten. Onze scheepsbar aan dek is de perfecte plek om met een hapje en een drankje te genieten van de dagtocht zeilen. De ruime lounge is gevuld met comfortabele banken en gezellige hoekjes. Voor een klein gezelschap hebben we een sfeervolle zithoek in de stuurhut. Het hele schip is voorzien van een hoge, gesloten reling, zodat kinderen veilig kunnen spelen. De brede gangboorden zijn toegankelijk voor iedereen, ook als u slecht ter been bent.

ONTBIJT, LUNCH OF DINER AAN BOORD

Maak tijdens de dagtocht zeilen op het IJsselmeer gebruik van onze menukaart om de lekkerste gerechten te bestellen. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn goed verzorgd, zodat u de hele dag aan boord kunt vertoeven. We bereiden de maaltijden in onze professionele scheepskeuken. Ook snacks en drankjes zijn gedurende de hele dag verkrijgbaar. Heeft u speciale wensen voor de catering, bespreek deze dan van tevoren met ons.

Bekijk ons foodbook

KOSTEN DAGTOCHT ZEILEN

U kunt Partyschip Abel Tasman afhuren voor een dagtocht zeilen op het IJsselmeer. De kosten van een dagje zeilen zijn afhankelijk van de grootte van uw gezelschap en de duur van de tocht. Voor meer informatie bekijkt u onze prijzenpagina.

Maximaal aantal personen Halve dag Hele dag
45 Vanaf € 31,67 per persoon Vanaf € 55,11 per persoon
65 Vanaf € 21,92 per persoon Vanaf € 41,69 per persoon
100 Vanaf € 16,50 per persoon Vanaf € 29,40 per persoon
120 Vanaf € 15,67 per persoon Vanaf € 26,38 per persoon

Wat onze klanten vinden

De schipper en crew heeft alle aandacht voor de passagiers, gastvrijheid ten top. Het eten voortreffelijk, de mensen vriendelijk, behulpzaam en in voor een grapje.. Daarbij is het schip goed onderhouden. Met iets meer wind, het enige wat niet van te voren gereserveerd kan worden, was het helemaal spectacul(in)air geweest!

Margreet

Goed uitgeruste, prachtige zeilboot met vriendelijke bediening en een enthousiaste kapitein. Het avondeten was smakelijk en gevarieerd.

Anita Huizing

MEER INFORMATIE OVER EEN DAGJE VAREN MET DE ABELTASMAN

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de Abeltasman als uw toekomstige trouwlocatie of wilt u uw wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op via 06-41959391 of stuur ons een bericht:

    Afvaarhaven (bekijk de opties en tarieven)

    Catering opties (Bekijk het Foodbook):