De Abeltasman is de ideale tool voor teambuilding

TEAMBUILDING

Teambuilding zeilen met Partyschip Abel Tasman is geschikt voor iedereen, of u nou een doorgewinterde zeiler bent of nog nooit van een fok of grootzeil heeft gehoord. Zeilen met de driemaster op het IJsselmeer is een onvergetelijke ervaring en maakt uw team hechter. Combineer het zeilen met andere teambuilding activiteiten, een tocht naar de Marker Wadden of RIB varen.

 • Zeilen onder leiding van onze vakkundige bemanning
 • Luxe partyschipmet gezellige lounge en bar
 • Teambuilding zeilen voor maximaal 120 personen
 • Te combineren met andere teambuilding activiteiten

Neem contact met ons op om uw wensen voor teambuilding zeilen op het IJsselmeer te bespreken.

KOSTEN VAN TEAMBUILDING ZEILEN IJSSELMEER

De kosten van het afhuren van Partyschip Abel Tasman voor uw team uitje zijn afhankelijk van de grootte van uw team en de duur van het teambuilding zeilen. Hieronder vindt u de prijzen voor een halve dag en een hele dag zeilen. Bekijk het gehele kostenoverzicht.

Maximaal aantal personen Halve dag Hele dag
45 Vanaf € 32 per persoon Vanaf € 56 per persoon
65 Vanaf € 22 per persoon Vanaf € 42 per persoon
100 Vanaf € 16,50 per persoon Vanaf € 30 per persoon
120 Vanaf € 15,50 per persoon Vanaf € 26,50 per persoon

VRAAG OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Voorbeeld: 10 oktober 2024 van 12.00 tot 18.00 uur
Geselecteerde waarde: 50
Catering opties (meerdere opties mogelijk)
De catering aan boord van het schip wordt verzorgt via onze eigen cateraar.

ZEILEN MET UW TEAM OF HET HELE BEDRIJF

Tijdens een teambuilding dag kunt u met maximaal 120 mensen op het schip. Kom met uw team om de onderlinge banden te versterken of voor een groepsuitje. U kunt ook het hele bedrijf meenemen, zodat iedereen elkaar beter leert kennen. U kunt teambuilding zeilen combineren met andere activiteiten. Stel zelf een programma samen of kies uit verschillende programma’s:

SAMEN DE ZEILEN HIJSEN

Kies het ruime sop met uw collega’s en hijs zelf de zeilen van de driemaster. Teambuilding zeilen draait om onderling vertrouwen, heldere communicatie en samenwerking. Onder begeleiding van onze bemanning leert u samen zeilen.

 • Leer beter communiceren en samenwerken
 • Vergroot onderling vertrouwen

Prijs op aanvraag

MARKER WADDEN TOCHT

De Marker Wadden zijn aangelegd midden in het Markermeer om de natuur en dieren in de omgeving weer te laten opleven. Combineer een prachtige tocht over de Marker Wadden met teambuilding zeilen om er een onvergetelijke dag van te maken.

 • Genieten van een uniek natuurgebied
 • Gezellige tocht met collega’s

Prijs op aanvraag

TEAMBUILDING SPELLEN

Wilt u naast het zeilen nog meer teambuilding activiteiten? Dan hebben we een ruim aanbod aan verschillende spellen voor u die gericht zijn op communiceren en het oplossen van problemen, maar ook vooral erg leuk zijn!

 • Ontdek verborgen talenten
 • Creëer een hechter team

Prijs op aanvraag

RIB VAREN

Voor wat meer spanning en sensatie combineert u het zeilen op de barkentijn Abel Tasman met RIB varen. In een speedboot scheert u met hoge snelheid over het water.

 • Met meer dan 80 km/u over het water
 • Spetterende afsluiting van uw bedrijfsuitje

Prijs op aanvraag

COCKTAILS MAKEN

Bij het maken van cocktails draait het naast de teambuilding ook vooral om gezelligheid. Mix zelf de lekkerste alcoholische en non-alcoholische cocktails aan boord van het zeilschip.

Prijs op aanvraag

ZEILEN ONDER BEGELEIDING VAN ONZE ERVAREN BEMANNING

Het zeilen op het IJsselmeer wordt vakkundig begeleid door onze bemanning. We laten u zien hoe het zeilen werkt, leren u de fijne kneepjes van het vak en voor u het weet, zeilt uw team zelf de haven uit.

CATERING VOOR UW TEAMUITJE

Zeilen maakt hongerig. Daarom verzorgen we tijdens het teambuilding zeilen lekkere maaltijden, hapjes en drankjes. Kies voor een uitgebreide boerenlunch, een maritiem dinerbuffet of een feestelijke borrel met tapas en borrelhapjes. Het is ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen voor uw team. Bekijk het Foodbook voor de catering mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden

“Wij hebben de Abel Tasman gehuurd voor ons bedrijfsuitje en dat was een fantastische ervaring. Leuke en flexibele bemanning en een erg mooi en ruim schip. Zeer goed onderhouden, goede catering en barbecue. Alles op tijd en top geregeld! Met het prachtige weer er bij heeft iedereen er van genoten. Van harte aanbevolen!”

Tineke Bouwman
Directeur

“We hebben een zeer geslaagde dag gehad. Mede door het prachtige weer natuurlijk. Vriendelijke bemanning met een uitstekende service op een prachtig zeilschip. Alle ingrediënten voor een uitstekende personeelsdag!

Martin Schenk
HR Manager

MEER INFORMATIE OVER TEAMBUILDING ZEILEN

Heeft u vragen over de mogelijkheden van teambuilding zeilen of wilt u uw wensen met ons bespreken? Neem dan contact met ons op via 06-41959391 of stuur ons een bericht:

  Afvaarhaven (bekijk de opties en tarieven)

  Catering opties (Bekijk het Foodbook):